Schimbările demografice reprezintă o provocare majoră pentru economie. Locuri de muncă eliberate prin pensionare sunt din ce in ce mai rar ocupate de tineri.

În același timp ne aflăm în regiunea DACH, în poziția norocoasa de a avea o economie puternică. La Muskelhirn sarcina noastră este sa facilitam accesul firmei dv la cele mai bune talente din Europa de Est.

Misiunea Noastră

Condițiile economice și politice din regiunea DACH sunt excelente în comparație cu Europa de Est. In acelasi timp în multe domenii este un deficit de lucrători calificați.

In Europa de Est, mulți oameni nu pot ajunge la potențialul maxim din cauza condițiilor adverse. Noi oferim cursuri de formare la fața locului pentru a face aceste persoane apte pentru piața muncii din Europa de Vest.

Ne asigurăm că va veți atinge obiectivele în calitate de organizație, precum și de viitori angajatori ai lor.

Oliver Söder

Cine suntem

CEO-ul nostru, Oliver Söder, si-a bazat succesul pe o firma cu mai mult de 100, 000 de angajați la nivel mondial. Înlocuirea locurilor de muncă vacante a durat mai multe luni.

Atunci au venit primele idei despre modul în care ar putea fi îmbunătățită această situație. In cele din urma, ne-am decis să devenim direct activi în Europa de Est. Acest lucru ne permite să abordăm talentele și să controlam direct calitatea recrutarii, de la început până la sfârșit.

Suntem familiarizați cu cerințele pieței forței de muncă în Elveția și în Germania.

Muskelhin - soluții de recrutare puternice și inteligente

În căutarea unui loc de muncă?

  • Doriti sa îmbunătățiti condițiile de munca si de viață cat și un viitor mai bun și salarii mai mari?
  • Simțiti că nu va puteți utiliza în present intregul potential?
  • Nu ati avut niciodata pana acum șansa unei educații decente pentru a va atinge obiectivele?

Nici o problemă! Muskelhirn vă poate ajuta! Va punem la dispozitie locuri de muncă în Europa de Vest și va pregatim pentru cerințele acestei piețe a muncii.

Professions